English

Please Select Language

Testspecialist til R&D-teamet

Brænder du for at teste og lege med robotter? Så grib chancen nu, og bliv en del af vores fremadstormende internationale virksomhed!

En spændende arbejdsplads

Du bliver en del af vores dynamiske og ambitiøse virksomhed, der består af dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel i hverdagen og skabe succes inden for robotverdenen.

Engagement og arbejdsglæde går hånd i hånd hos os, og da vi allerede er til stede på det globale marked som frontløber inden for produktområdet mobile robotter, forventer vi at være den førende globale leverandør af mobile robotter inden for det kommende år.

Mange muligheder for indflydelse

Vi tilbyder en spændende og ansvarsfuld stilling med store muligheder for at sætte sit eget præg på stillingen.

Du indgår i et team med 20 robotudviklere og testspecialister, hvor du har ansvar for at teste nyudviklede features både på HW- og SW-siden, således at kvaliteten er helt i top, inden at det implementeres i den løbende produktion. Du får således det fulde ansvar for planlægning, opbygning, udførelse og efterfølgende dokumentation af vores tests, herunder også implementering af sluttests i produktionen. Endvidere har du lysten og evnen til at videreudvikle og automatisere eksisterende og nye tests.

Faglig udfoldelse

Du finder glæde ved at arbejde med robotter og motiveres af at teste nye features, og via en struktureret og analytisk tilgang til opgaveløsningen, har du vished for, at R&D afleverer et kvalitetsstemplet produkt til den løbende produktion.

Du er ikke bange for at have ”hands-on”, og du tænker kreative løsninger i forhold til opbygning af testscenarier, med det for øje at de udførte tests kan måles og dokumenteres.

MiR ønsker at fremstå professionelt, således at kunderne oplever os som en attraktiv og unik samarbejdspartner.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som MSc eller BSc ingeniør eller en tilsvarende teknisk uddannelse, og at du har en erfaring med planlægning og udførsel af tests. Vi ser gerne, at du i et vist omfang har kendskab til programmering (helst i Python eller C++) og har arbejdet med Linux. Du har evnen til at sætte dig ind i komplekse områder, og med dine gode samarbejdsevner formår du at arbejde på tværs af organisationen.

Du er udadvendt og trives i et internationalt miljø. Du arbejder selvstændigt, er initiativrig og dit arbejde er gennemsyret af ansvarsbevidsthed og en ejerskabsfølelse. Du løser de forestående opgaver med entusiasme, og du besidder egenskaber som imødekommenhed, dynamik, overblik og struktur.

Det internationale perspektiv

Idet vi arbejder med et globalt scope, er det essentielt, at du sprogmæssigt behersker engelsk i skrift og

 

Ansøg

Såfremt du kan se dig selv i ovenstående job, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt via jobindex.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte R&D Director Martin Rud Ehmsen på telefon +45 24 26 83 02.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.

Tiltrædelse: Efter aftale.

Apply before: 1 Feb 2018

English

Please Select Language