English

Please Select Language

Technical Writer

Er du skrap til at kommunikere præcist og entydigt, kan du lide at sætte dig ind i tekniske produkter, og har du lyst til at lege med robotter? Så er du vores nye Technical Writer.

En spændende arbejdsplads

Du bliver en del af vores dynamiske og ambitiøse virksomhed, der består af dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel i hverdagen og skabe succes inden for robotverdenen.

Engagement og arbejdsglæde går hånd i hånd hos os, og da vi allerede er til stede på det globale marked som frontløber inden for produktområdet mobile robotter, forventer vi at være den førende globale leverandør af mobile robotter inden for det kommende år.

Om jobbet

Som en del af MiR´s tekniske supportafdeling vil du indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens tekniske supportere både i Odense og på globalt plan. Du er dermed tæt på vores forhandlere og får direkte respons på dit arbejde, hvorved du kan sikre, at din kommunikation er målrettet mod brugerne, som er i høj fokus.

Arbejdet med at formidle vores produkter giver dig derudover en bred berøringsflade med store dele af organisationen, og især vil du i det daglige arbejde få et tæt samarbejde med vores udviklingsteams samt salgs- og marketingafdelingen.

 

Dine ansvarsområder

I samarbejde med vores nuværende Technical Writer vil du komme til at videreudvikle virksomhedens manualer, e-learning-materiale, video tutorials, artikler, How to’s og FAQ’er.

Du vil få ansvar for dine egne projekter, som omfatter informationsindsamling, bearbejdning, udarbejdelse, redigering, layout og publicering af det færdige materiale på forskellige platforme.

Du får ligeledes ansvar for, at dit arbejde bliver reviewet af de faglige eksperter og for den løbende opdatering af materialet, så det altid stemmer overens med de nyeste produktversioner.

I samarbejde med vores oversættelsesbureau vil du derudover skulle sørge for, at teksterne bliver oversat og vedligeholdt på de valgte sprog.

 

Om dig

Du har en relevant sproglig og formidlingsmæssig uddannelse. Din erfaring kan du have fået fra en lignende Technical Writer stilling, men hvis du har opbygget din værktøjskasse i anden sammenhæng, er det også en indgangsvinkel til jobbet, så længe du kan mestre at formidle teknisk stof præcist og forstår vigtigheden af at kende dine modtagere. Du taler og skriver engelsk flydende, da alt materiale udarbejdes på engelsk. Du er udadvendt og trives i et internationalt miljø, hvor udviklingen går stærkt. Du arbejder selvstændigt, er initiativrig, har et stort drive, og dit arbejde er gennemsyret af ansvarsbevidsthed og ejerskabsfølelse.

 

Du er i stand til at overholde deadlines og holde fokus på kvalitet, også når det går stærkt, og som den gode teamplayer, er du ikke bange for at stille krav til dem, der skal levere dit råmateriale.

 

Ansøg

Vil du med på MiR’s spændende rejse, og kan du se dig selv i jobbet som Technical Writer, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt via Jobindex.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Technical Support Manager Odin Skovsted på +45 24 20 10 90 eller Technical Writer Trille Korsgaard Kristensen på +45 21 79 82 05.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende til samtale og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så vi opfordrer dig til at søge stillingen med det samme.

Tiltrædelse: 1 marts 2018

Apply before: 1 Feb 2018

English

Please Select Language