English

Please Select Language

Sales Supporter - Kina & APAC

Brænder du for at varetage ansvaret for en bred vifte af salgssupportopgaver, at servicere vores forhandlere hovedsageligt på det kinesiske og asiatiske marked samt bidrage til MiR´s fortsatte succes? Så grib chancen nu, og bliv en del af vores fremadstormende internationale virksomhed!

En spændende arbejdsplads

Du bliver en del af vores dynamiske og ambitiøse virksomhed, der består af dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel i hverdagen og skabe succes inden for robotverdenen.

Engagement og arbejdsglæde går hånd i hånd hos os, og da vi allerede er til stede på det globale marked som frontløber inden for produktområdet mobile robotter, forventer vi at være den førende globale leverandør af mobile robotter inden for det kommende år.

 

Mange muligheder for indflydelse

Idet vi øger vores aktiviteter og omsætning markant på de globale markeder, er det essentielt at få styrket vores salgssupportfunktion med endnu en medarbejder, hvor du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen og udvikle dig i takt med virksomhedens udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Ordrebehandling (hele processen fra ordren modtages til den afsendes)
  • Koordinering af det logistiske set-up til bl.a. Kina/APAC
  • Daglig support til Area Sales Managers og vores distributører i de pågældende regioner
  • Projektrelaterede opgaver

Om dig

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har varetaget salgssupportansvaret for de kinesiske og asiatiske markeder og forestået den logistiske koordinering til denne region. Salgssupport til andre regioner vil også komme på tale. Det vil bestemt være en fordel, hvis du har kendskab til remburser og ECCN-klassificering og har lysten til at indgå i tværorganisatoriske opgaver.

Idet vi opererer med et globalt scope, er det essentielt, at du behersker engelsk på højt niveau både i skrift og tale, og endvidere er det et must for denne stilling, at du taler og skriver flydende kinesisk, lige som du er fortrolig med Office-pakken på superbrugerniveau.

Som person er du udadvendt, meget serviceminded og en holdspiller, og endvidere trives du i et internationalt miljø, og glædes ved at supportere vores distributører og Area Sales Managers. Du arbejder selvstændigt, har en meget struktureret og systematisk tilgang til opgaveløsningen, er initiativrig, og dit arbejde er gennemsyret af kvalitet og ansvarsbevidsthed. Såvel driftsmæssigt som projektorienteret vil dine gode koordineringsevner komme dig til gavn, lige som du formår at bevare det store overblik i pressede situationer.

 

Ansøg

Såfremt du kan se dig selv i ovenstående job, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt via Jobindex.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Manager Birthe Koldby Veje på +45 20 20 44 03.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende til samtale og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så vi opfordrer dig til at søge stillingen med det samme.

Tiltrædelse: Efter aftale

Apply before: 1 Feb 2018

English

Please Select Language