English

Please Select Language

Mechanical Engineer

Brænder du for udvikling af morgendagens teknologi samt for at arbejde for en international og fremadstormende robotvirksomhed? Så grib chancen nu!

En spændende arbejdsplads

Du bliver en del af vores dynamiske og ambitiøse virksomhed, der består af dedikerede medarbejdere, som alle brænder for at gøre en forskel i hverdagen og skabe succes inden for robotverdenen.

Engagement, arbejdsglæde og en god arbejdsindsats går hånd i hånd hos os, og da vi allerede er til stede på det globale marked som frontløber inden for mobile robotter, forventer vi at være en førende international leverandør af mobile robotter inden for det kommende år.

Mange muligheder for indflydelse

Vi tilbyder en spændende stilling med store muligheder for at sætte sit eget præg på stillingen. Du kommer til at indgå i et team med 5 andre udviklere, der alle arbejder med nyudvikling, såvel som forbedringsprojekter på eksisterende produkter.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at bestå i:

  • Design af mekanik fra idé til fuld produktion
  • Konceptarbejde med fokus på DFM, DFA og servicerbarhed
  • Design af komponenter i Autodesk Inventor
  • Overdragelse og produktionsopstart hos underleverandører
  • Test og verificering i forhold til gældende regler og standarder (herunder maskindirektivet)
  • Analyser og implementering af produktforbedringer
  • Styrkeberegninger

Faglig udfoldelse

Du finder glæde ved at arbejde med robotter og motiveres af at udvikle og teste nye features. Med udgangspunkt i en analytisk tilgang til opgaveløsningen, har du vished for, at R&D afleverer et gennemtænkt produkt til den løbende produktion.

I den forbindelse er det vigtigt, at du ikke er bange for at have ”hands-on”, og at du tænker innovative løsninger i forhold til brug, produktion, samleprocessor, service og ikke mindst omkostninger.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som maskiningeniør eller en tilsvarende teknisk uddannelse, og at du har erfaring med udvikling af mekaniske konstruktioner. Du besidder evnen til at arbejde struktureret og har altid øje for at holde de valgte løsninger op mod de krav vi i samarbejde med resten af organisationen har fastlagt for produktet.

Du har evnen til at sætte dig ind i komplekse områder, og med dine gode samarbejdsevner formår du at arbejde på tværs af organisationen.

Du er udadvendt og trives i et internationalt miljø. Du arbejder selvstændigt, tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs. Du tilgår opgaverne med en positiv attitude, og besidder egenskaber som imødekommenhed, dynamik og overblik.

Idet vi arbejder med et globalt scope, er det essentielt, at du sprogmæssigt behersker engelsk i skrift og tale.

Ansøg

Såfremt du kan se dig selv i ovenstående job, ser vi frem til at modtage din ansøgning via jobindex,

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte R&D Hardware Manager, Michael Ejstrup Hansen på telefon +45 40 76 46 37.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

English

Please Select Language