English

Please Select Language

Quality Manager

Er du drevet af at implementere kvalitetssystemer, og ønsker du at være en del af en fremadstormende og international virksomhed?

En spændende arbejdsplads

Vi tilbyder dig at blive en del af vores dynamiske og ambitiøse virksomhed, der består af dedikerede medarbejdere, som alle brænder for at gøre en forskel i hverdagen og skabe succes inden for robotverdenen.

Engagement, arbejdsglæde og en god arbejdsindsats går hånd i hånd hos os, og da vi allerede er til stede på det globale marked som frontløber inden for mobile robotter, forventer vi at være en førende international leverandør af mobile robotter inden for det kommende år.

 

Fokus på kvalitet i en central nøglefunktion

For fortsat at sikre den høje kvalitet og standard, som er kendetegnende hos MIR, søger vi nu til hovedkvarteret i Odense en kvalitetschef.

Du vil få ansvaret for virksomhedens kvalitetssystem, og som en naturlig del af dine arbejdsopgaver vil du etablere et kvalitetsledelsessystem, som passer til virksomhedens størrelse, struktur, produkter og kunder.

I denne nyoprettede stilling vil der være et stort fokus på compliance med en relevant kvalitetsstandard, men også på implementering af kvalitetssystemet i det daglige arbejde. Du får en central rolle i begge dele.

Du får mulighed for selv at præge din egen udvikling, og du vil blive en del af en virksomhed med store ambitioner og høj faglig kompetence og et ønske om at skabe stærke og varige resultater.

Hands-on og bred berøringsflade

Du vil få en rolle som internt videncenter omkring kvalitet, og du er en vigtig sparringspartner og stakeholder for dygtige og engagerede kol
legaer på alle niveauer.
Du vil sammen med MIR sikre, at nye krav til robotter og produktionsapparatet bliver overholdt og udviklet samt sikre, at kvaliteten er af højeste standard – også fremadrettet.

 

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • Etablering af et kvalitetsledelsessystem (QMS), herunder:
  • Performancerapportering
  • Dokumentation i produktion
  • Change management i produktion
  • Reklamationsbehandling
  • Leverandørkvalifikation og komponentkvalifikation
  • Målesystemer
 • Sikre at QMS er tilpasset MIRs behov hvad angår ambitionsniveau, implementeringshastighed og skalérbarhed
 • Ejerskab for og sikring af performancerapportering og evaluering
 • Ejerskab, valg og indførelse af de nødvendige værktøjer
 • Godkendelse af Factory Audit fra TüV ifm. ISO 13849-certifikation
 • Træning af relevante medarbejdere og sikring af synlighed af QMS

 

Om dig

Professionelle kompetencer
Du, som den ideelle kandidat, er uddannet på bachelor niveau indenfor en relevant linje, som kunne være Ingeniør (M, P, E). Vi forestiller os, at du har flere års praktisk erfaring fra en produktionsvirksomhed med fokus på produktudvikling og i særdeleshed fra en kvalitetsafdeling. Du mestrer at definere og udarbejde processer og også at drive implementeringen.

Personlige kompetencer
Du kan begå dig i en dynamisk og innovativ virksomhed, hvor du har ambitioner og kan arbejde selvstændigt i dine opgaver. Du er meget struktureret og produktiv og har et godt overblik og ser løsninger frem for begrænsninger. Dine kolleger ser, at du trives med alle dine opgaver, og at du er proaktiv og imødekommende. Du fungerer godt i et internationalt miljø og behersker engelsk, både skriftligt og mundtligt.

 

Ansøgning

Hvis du ser dette som din chance for at udvikle dig personligt og fagligt sammen med de dygtigste i branchen, så send os din ansøgning og dit CV via Jobindex hurtigst muligt.

Du er velkommen til at kontakte Global HR Coordinator Mette Nyland på telefon +45 60 37 39 84 for yderligere oplysninger.

Ansættelse er efter aftale – gerne hurtigst muligt.

Vi gør opmærksom på, at vi løbende holder samtaler, indtil stillingen er besat.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

English

Please Select Language